اجزای سایت - بخش های مختلف سایت - اوج شید


بخش‌ های مختلف سایت هر کدوم اهمیت خاص خودشون رو دارن. اگه یه کسب وکار داری یا حتی می خوای یه برند شخصی برای خودت راه بندازی، داشتن یه سایت حرفه ای از واجباته. ولی فقط داشتن یه سایت کافی نیست. باید یه سایت درست و کامل باشه که کاربرا وقتی میان و می بینن، جذب بشن و احساس کنن جای درستی اومدن. یه سایت حرفه ای از بخش های مختلفی تشکیل شده که اگر درست طراحی بشه، باعث جذب مشتری می شه و می تونه فروش رو چند برابر کنه.

اگه دوست داری بدونی یه سایت حرفه ای دقیقاً چه قسمت هایی داره، این مقاله رو از دست نده. ما توی بهترین شرکت طراحی سایت اصفهان همیشه به این نکته توجه می کنیم که هر سایت باید تجربه کاربری عالی داشته باشه و کاربر توش احساس راحتی کنه. پس اگه دنبال یادگیری این نکات هستی و می خوای بدونی چه بخش هایی یه سایت رو فوق العاده می کنه، همراه ما باش. ما توی بهترین شرکت طراحی سایت اصفهان این موارد رو به خوبی بهت آموزش می دیم.

فهرست تصاویر

بخش های سایت 1 هدر و منو

بخش های سایت 2 فریلنسری

بخش های سایت 3 کار گروهی

چرا داشتن یک سایت حرفه ای مهمه؟

تا حالا شده دنبال یه محصول یا خدمات باشی و وقتی سایتش رو باز می کنی، خیلی شلوغ و بی نظمه یا اطلاعاتش ناقصه؟ احتمالاً همون لحظه سایت رو می بندی و میری سراغ یه گزینه دیگه! این دقیقاً همون چیزیه که نباید توی سایت تو اتفاق بیفته.

یک سایت حرفه ای، مثل یه ویترین شیک و مرتب برای کسب وکارت می مونه. وقتی طراحی درستی داشته باشه، باعث می شه مشتری اعتماد کنه، بیشتر توی سایت بچرخه و در نهایت، تبدیل به مشتری وفادار برای تو بشه. اگه بخش های مختلف سایت رو اصولی بچینی، هم گوگل دوستت داره و هم کاربرا ازت راضی می شن. تو میتونی به سایت اوج شید «بهترین شرکت طراحی سایت اصفهان» بری، و ببینی یه سایت حرفه ای چه قسمت هایی داره که نباید ازش غافل بشی!

اصلی ترین بخش - بخش های مختلف سایت
اصلی ترین بخش – بخش های مختلف سایت – اوج شید

بخش های سایت 1 هدر و منو

هدر و منوی اصلی

هدر سایت مثل درب ورودی یه مغازه است. وقتی کاربر وارد سایت می شه، اولین چیزی که می بینه همین قسمت هاست. اینجا باید تمام موارد مهم مثل لوگو، منوی سایت، دکمه های ورود یا ثبت نام، دکمه تماس با ما و حتی دکمه های شبکه های اجتماعی قرار بگیره. کاربر باید خیلی راحت بتونه از هر قسمتی که دلش خواست وارد بشه. همچنین، هدر باید طوری طراحی بشه که به راحتی توی دستگاه های مختلف (کامپیوتر، موبایل، تبلت) قابل نمایش باشه. از طرفی، هدر می تونه هویت برند رو نشون بده. مثلاً رنگ ها و فونت ها باید متناسب با برند انتخاب بشه تا اولین حس خوب رو به کاربر بده و حس اعتماد ایجاد کنه.

صفحه اصلی

صفحه اصلی قلب تپنده سایت شماست. سایت، مثل ویترین یه فروشگاهه. اگه این قسمت جذاب نباشه، کاربر خیلی سریع سایت رو ترک می کنه. توی صفحه اصلی باید اطلاعات کلیدی سایت به طور خلاصه و مفید به کاربر داده بشه. مثلاً باید یه جمله مختصر و جامع بذاری که به کاربر بگی سایت شما چطور می تونه مشکلش رو حل کنه. برای جلب توجه بیشتر می تونی از تصاویر بزرگ و جذاب و حتی از ویدیو یا انیمیشن های استفاده کنی. همچنین باید راه های دسترسی به سایر صفحات مهم سایت خیلی واضح و راحت باشه. در واقع، این صفحه باید به کاربر احساس کنه که وقتی وارد سایت می شه، داره چیزی جدید و کاربردی پیدا می کنه.

درباره ما

توی بخش “درباره ما” داستان خودت رو بگو. اینجا می خوای به مخاطب نشون بدی چرا باید به تو اعتماد کنه و چرا سایت شما از بقیه متفاوت است. توی این بخش، نباید فقط اطلاعات خشک مثل تاریخچه برند رو بذاری، بلکه باید داستان برندت رو تعریف کنی. مثلاً بگو چی شد که تصمیم گرفتی این کار رو شروع کنی و چطور توانستی به جایی که امروز هستی برسی. توضیح بده که چه خدماتی ارائه می دی و چطور به مشتریان کمک می کنی. حتی اگه تیمی داری، اضافه کردن عکس های اعضای تیم باعث می شه کاربر احساس صمیمیت بیشتری پیدا کنه. این بخش، بخش اعتمادسازی برای کاربرانت می شه.

  3 مورد مهم #برای بهترین طراح سایت در اصفهان چیست؟

 

فریلنسری - بخش های مختلف سایت
فریلنسری – بخش های مختلف سایت – اوج شید

بخش های سایت 2 فریلنسری

محصولات یا خدمات

این صفحه یکی از مهم ترین قسمت های سایت توئه، مخصوصاً اگه سایت فروشگاهی داری. کاربر باید توی این بخش به راحتی به اطلاعات دقیق محصول یا خدمت مورد نظرش دسترسی داشته باشه. برای هر محصول یا خدمت باید یک صفحه اختصاصی داشته باشی که توش ویژگی ها، توضیحات، قیمت و حتی نظرات مشتری ها رو نشون بدی. عکس های واضح و باکیفیت می تونن کمک کنند که محصولت بهتر به نمایش دربیاد. حتی می تونی ویدیوهایی از نحوه استفاده یا معرفی محصول بذاری تا کاربر بیشتر با اون آشنا بشه. در نهایت، دکمه های واضح برای خرید یا درخواست مشاوره خیلی مهمه تا کاربر بتونه سریعاً اقدام کنه.

وبلاگ

داشتن یک بخش وبلاگ برای سایت شما به شدت اهمیت داره. نه تنها به مخاطبان کمک می کنه که اطلاعات مفید و کاربردی پیدا کنن، بلکه از نظر سئو هم برای سایت خیلی مؤثره. وقتی شما محتوای باکیفیت تولید می کنین که پاسخ گوی نیازهای کاربر باشه، گوگل سایت شما رو ترجیح می ده و بیشتر نمایش می ده. این محتواها کمک می کنه تا ترافیک به سایت شما بیاد، هم باعث ایجاد اعتماد بیشتر از سمت کاربران میشه. به علاوه، وبلاگ به سایت شما طول عمر بیشتری می ده چون همیشه مطالب جدید و به روز داره.

تماس با ما

صفحه تماس با ما یکی از بخش های ساده اما اساسی سایت است. این صفحه باید دقیقاً راه های ارتباطی با برند رو به کاربران نشون بده. اطلاعاتی که باید توی این بخش باشه، شامل شماره تلفن، آدرس ایمیل و فرم تماس است. حتی اگه یه فروشگاه فیزیکی داری، بهتره آدرس و نقشه گوگل رو هم بذاری تا کاربرها بتونن راحت تر شما رو پیدا کنن. یکی از مواردی که خیلی از سایت ها فراموش می کنن اینه که در این بخش باید ساعت های کاری و اطلاعات بیشتر مثل شبکه های اجتماعی رو هم بذاری. این کار باعث می شه کاربر احساس کنه هر وقت نیاز به ارتباط داشته باشه، به راحتی می تونه به شما دسترسی پیدا کنه.

فوتر

فوتر سایت آخرین فرصت برای جلب توجه بیشتر. فوتر یکی دیگه از بخش های مختلف سایت ماست. این قسمت همیشه در دسترس کاربر هست و به همین دلیل برای قرار دادن لینک های ضروری و اطلاعات تماس عالیه. مثلاً می تونی لینک های صفحات مهم مثل “درباره ما”، “تماس با ما”، “وبلاگ” و حتی “سوالات متداول” رو توی فوتر بذاری. همچنین اضافه کردن آیکون های شبکه های اجتماعی یا فرم عضویت در خبرنامه باعث می شه کاربرها همیشه با برند تو در ارتباط باشن. یه فوتر مرتب و کاربردی، کمک می کنه کاربرها راحت تر به اطلاعات مهم سایت دسترسی پیدا کنن.

تیم ورک - بخش های مختلف سایت
تیم ورک – بخش های مختلف سایت – اوج شید

بخش های سایت 3 کار گروهی

سخن پایانی

برای اینکه سایتت واقعا حرفه ای و جذاب بشه، باید هر قسمت رو حسابی درست بچینی. هدر و منو باید ساده باشه تا کاربر راحت بتونه هر چی می خواد پیدا کنه. صفحه اصلی هم باید طوری طراحی بشه که کاربر از همون اول عاشق سایتت بشه. بخش “درباره ما”  یه بخش عالیه تا داستان برندت رو تعریف کنی و اعتماد بسازی. توی بخش محصولات و خدمات باید همه چیز واضح و کامل باشه تا کاربر بدون شک خرید کنه. وبلاگ هم می تونه باعث بشه بیشتر دیده بشی و ترافیک جذب کنی. در نهایت، اگه دنبال کسب درآمد از طراحی سایت هستی، توی سایت ojshid ما مقاله ای رو در این مورد نوشتیم که می تونی مطالعه‌ش کنی.

 

عنوان مقاله بخش های مختلف سایت + رازقسمت‌ های پنهان سایت از هدر تا فوتر
نام نویسنده لیلا شرافت
تاریخ انتشار 1404/01/14

سوالات متداول

مهم ترین بخش های مختلف سایت کدام اند؟
مهم ترین قسمت های یک سایت حرفه ای شامل هدر، صفحه اصلی، درباره ما، خدمات یا محصولات، وبلاگ، صفحه تماس با ما و فوتر است.

چرا وبلاگ برای یک سایت حرفه ای مهم است؟
وبلاگ به سایت کمک می کند تا از طریق سئو و تولید محتوای ارزشمند، ورودی بیشتری از گوگل بگیرد و کاربران بیشتری را جذب کند.

چگونه بفهمیم که سایت ما واکنش گرا (Responsive) است؟
می توانید سایت خود را روی موبایل و تبلت تست کنید یا از ابزارهای آنلاین مثل Google Mobile-Friendly Test استفاده کنید تا ببینید سایت تان به درستی روی ستگاه های مختلف نمایش داده می شود یا نه.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *